Diensten


Taxi..

Welke bestemming u ook heeft, of het een lange of korte rit is, om welke reden dan ook, Taxi ’t Pleintje brengt u overal.

Wij verzorgen zowel privé, zakenrelaties of vervoer in groep tegen zéér aantrekkelijke tarieven en dit met professionele medewerkers.

Het taxitarief is samengesteld met het stadsbestuur van St-Niklaas en alle elementen van het tarief worden aangegeven door de taximeter. De kilometerprijs wordt aangerekend van het vertrek van de klant (binnen St-Niklaas) tot aan zijn bestemming.

voiture taxi skoda

voiture taxi skoda

Luchthavenvervoer

Wij zijn sinds jaar en dag gespecialiseerd in luchthavenvervoer. U moet naar gelijk welke luchthaven voor een welverdiende vakantie, aarzel niet om ons te contacteren,u bent bij ons op het juist adres.

Wij doen GEEN gecombineerd vervoer maar voeren u en uw familie alleen naar de luchthaven zonder omwegen of extra andere adressen en files.


Directievervoer

Wilt u liever niet zelf rijden of moet een van uw zakenpartners of medewerkers afgehaald worden op de luchthaven of in een hotel? Wij verzorgen deze service met luxewagens, uitgerust met airco, telefoon en GPS.

Onze chauffeurs verstaan hun vak als geen ander, dit zowel op het gebied van rijstijl als hun omgangsvormen, discretie en betrouwbaarheid. Tevens werken wij voor bedrijven onder contract aan heel speciale voorwaarden met een duidelijke en overzichtelijke facturatie op het einde van iedere maand.

voiture taxi skoda